Bayer 04 Leverkusen går videre til Europa League-finalen

I Europa Leagues anden semifinale spillede Bayer 04 Leverkusen uafgjort 2-2 hjemme med AS Rom. De eliminerede AS Rom med en samlet score på 4-2 i anden runde og gik med succes videre til Europa League-finalen. Samtidig skal de i denne sæson bære billige fodboldtrøjer i forskellige konkurrencer. Rekorden for på hinanden følgende ubesejrede kampe i denne kategori blev opdateret til 49 kampe. Det brød den ubesejrede rekord for topligahold siden etableringen af UEFA.

Bayer 04 Leverkusen, der førte 2-0 i første runde, havde en rigtig god fordel. Holdet satte også hovedspillerne og topscorerne Florian Wirtz, Patrik Schick og Robert Andrich samt Josip Stanišić på bænken. Da de fleste af hovedspillerne sad på bænken, greb AS Rom muligheden for at score 2 mål i træk, og de to hold vendte tilbage til samme startlinje målt på samlet score.

Da den samlede score var udlignet, erstattede Alonso Florian Wirtz, Patrik Schick og andre hovedspillere i håbet om at redde nederlaget. Spillerne skuffede ikke fans og trænere. I det 81. minut scorede Mancini bolden i sit eget mål, mens han forsvarede et hjørnespark. Stillingen blev 2-1. I det sidste minut af pausetiden scorede Josip Stanišić mirakuløst og fuldendte presset. Fløjten var helt flad og sendte fansene, der var iført Bayer 04 Leverkusen trøje, der så kampen, ud i karneval, og den ubesejrede rekord på 49 kampe i denne sæson fortsatte.